O nama

Naša priča

O nama

Tvrtka „ZENIT“ je mala obiteljska tvrtka osnovana 1996. godine koja je počela svoju poslovnu priču baveći se popravkom brodova i izgradnjom novih gumenjaka. Kroz godine smo se razvijali i usavršavali te danas svojim klijentima nudimo širok spektar usluga u nautičkoj industriji.

Naša glavna djelatnost je iznajmljivanje brodova koje nudimo kako domaćim, tako i stranim klijentima. Naša flota čine kvalitetni brodovi različitih veličina i namjena. Imamo plovila za obiteljske izlete, manje skupine prijatelja, kao i za veće grupe putnika. Naši brodovi se redovito održavaju kako bi naši klijenti uvijek bili sigurni i kako bi mogli uživati u čarima Jadrana.

Naši klijenti najviše traže razgledavanje Kornatskih otoka, što je ujedno i najveći nacionalni park u Hrvatskoj. Kornatsko otočje broji više od 140 otočića i otočića, a njihova netaknuta ljepota ostavlja bez daha svakog posjetitelja. Naša flota brodova se sastoji od plovila koja su idealna za razgledavanje Kornata, a naši iskusni skiperi će vas provesti kroz najljepše kutke ovog otoka.

Također, naša ponuda obuhvaća i izlete delfinima, odnosno Delfin tour. Kako bi naši klijenti doživjeli nezaboravno iskustvo, vozimo ih na mjesta gdje najčešće borave delfini. Naši klijenti imaju priliku vidjeti ove predivne životinje u njihovom prirodnom okruženju, a to je doživljaj koji se ne zaboravlja.

Naš tim čine ljubazni i stručni djelatnici koji će uvijek biti na raspolaganju klijentima i koji će se pobrinuti da svaka usluga koju pružamo bude na najvišoj razini. Naša predanost kvaliteti i zadovoljstvu klijenata je ono što nas razlikuje od drugih. Uvijek se trudimo prilagoditi se željama i potrebama naših klijenata kako bi njihov odmor na moru bio nezaboravan.

Za sve klijente, bilo da se radi o iznajmljivanju brodova ili razgledavanju Kornata ili izletu delfinima, možemo osigurati i profesionalnog fotografa koji će zabilježiti sve nezaboravne trenutke.

Nastavljajući se na naš cilj da se klijenti osjećaju posebno, ponosni smo što naše usluge nisu samo putovanje brodom, već i doživljaj koji će se sjećati cijeli život. Naša posvećenost detaljima, odabiru najboljih ruta i uvijek ljubazan pristup osigurava da naši klijenti dobiju najbolje od svakog izleta.

Osim toga, u našem poslovanju naglasak je i na održivosti i odgovornosti prema prirodi. Nudimo našim klijentima brodove koji su ekološki prihvatljivi, a koristimo samo proizvode koji su sigurni za okoliš. Kao tvrtka koja djeluje na Jadranskom moru, svjesni smo važnosti očuvanja prirode i potrebe da budemo odgovorni prema njoj.

Naša tvrtka je idealan izbor za sve one koji žele doživjeti prekrasne prirodne ljepote Hrvatske na jedinstven način. Uz nas, klijenti će doživjeti nezaboravno iskustvo koje će dugo pamtiti. Naša dugogodišnja poslovna praksa i profesionalan tim uvijek su na raspolaganju da pomognu svim klijentima. Stoga, ukoliko želite istražiti neke od najljepših kutaka Jadranskog mora, obratite nam se s povjerenjem i doživite nezaboravnu pustolovinu na moru.