Razgledavanje Delfina

Ukoliko želite doživjeti nezaboravno iskustvo, naš Delfin tour je idealan izbor za vas. Vozimo naše klijente na mjesta gdje najčešće borave delfini, a naši klijenti imaju priliku vidjeti ove predivne životinje u njihovom prirodnom okruženju. Naši stručni vodiči će vas provesti kroz najljepše kutke Jadranskog mora i podijeliti s vama svoje znanje o delfinima i ostalim morskim životinjama.

Osim što ćete vidjeti delfine, naši klijenti će uživiti i u prekrasnom pogledu na Jadransko more, te se opustiti i uživati u miru i tišini koje ovo područje nudi. Naš Delfin tour idealan je izbor za obitelji s djecom, ali i za parove i pojedince koji žele doživjeti nešto posebno.

U sklopu našeg Delfin toura, naši klijenti mogu uživati u vožnji brodom, plivanju i ronjenju.

 

Izlet oko otoka Murtera + Delfini

Opis rute: Polazak iz Jezera u 09.00h ,prolazak ispod mosta Tisno , odlazak prema otoku Vrgadi, potraga za delfinima i obilazak farmi brancina . Promatranje delfina (max. 20 min) . Kupanje na pješčanoj plaži u uvali otoka Murvenjaka ( 20 do 30 min). Povratak u Jezera uz donju stranu otoka Mutera (rezgledavanje). Trajanje izleta 3 sata- Svaki gost ima 1 piće po izboru.

Gumenjak Ragusa 750 : Cijena po osobi 35€( min 7 osoba). Iz šibenika: Cijena po osobi 50€

Privatna tura: cijena 250€

Privatna tura Šibenik : cijena 370€

Provizija za agenciju nije uračunata u cijenu