Razgledavanje Kornata

Kornatsko otočje broji više od 140 otočića i otočića, a njihova netaknuta ljepota ostavlja bez daha svakog posjetitelja. Tvrtka „ZENIT“ nudi mogućnost razgledavanja Kornatskog otočja na jedinstven način. Naša flota brodova se sastoji od plovila koja su idealna za razgledavanje Kornata, a naši iskusni skiperi će vas provesti kroz najljepše kutke ovog otoka.

Naši klijenti mogu uživati u prekrasnim uvalama, kristalno čistom moru i brojnim znamenitostima koje Kornati kriju. Tijekom razgledavanja Kornata, naši klijenti imaju priliku okusiti i tipičnu mediteransku kuhinju, a možemo im ponuditi i različite aktivnosti poput ronjenja ili plivanja.

 

Izlet Kornati (privatna tura)  

Opis rute: Polazak u 09.00h iz Jezera za Južne Kornate (prolaz Opat) razgledavanje Kornatskog arhipelaga brzinom 6 čvorova, izlaz kod ACI Piškere na otvoreno more , razgledavanje kruna, kupanje ispod Otoka Mane – crkvica Gospe od Tarca – izlaz iz Kornata  Proversa Vela . Odlazaka prema Vrgadi razgledavanje farme brancina i farme tune i promatranje delfina( stavi pod ?), kupanje na pješćanoj plazi u uvali otoka Murvenjak i povratak kroz Tišnjanski most u Jezera oko 18.00h. Svaki gost ima 2 pića po izboru i hladni obrok kao i ulaznicu za kornate .Rucak u restoranu na Žutu (nije u cijeni)

 Gumenjak Ragusa 750 (motor Steyr diesel 250 ks, cruising brzina 18 milja ) :  Cijena  650€

Gumenjak Hunter 800 ( motor Yamaha 300ks, cruising brzina 27 milja) :   Cijena 700€

Ako je polazak iz Šibenika cijena je uvečana za 50€

Provizija za agenciju nije uračunata u cijenu